Юні художниці з Харківщини вибороли перемогу у всесвітньому конкурсі талантів у США

Дівчата - вихованки художньої школи імені І.Ю. Рєпіна поділили перші та другі місця у номінації "Образотворче мистецтво"

У Лос-Анджелесі відбувся конкурс талантів "World Stars USA 2021", у якому переможницями у номінаціях образотворчого мистецтва стали дівчата-художниці з Чугуївської дитячої художньої школи ім. І.Ю.Рєпіна. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної ради.

У середній віковій категорії перемогла Таїсія Череватенко, вона стала Лауреатом І Ступеню та отримала Диплом та Кубок Переможця.

Друге місце дісталося також вихованкам Чугуївської школи - Дар'ї Батрєвій та Світлані Серокуровій. Дівчаток нагородили дипломами та медалями.

Переможницею конкурсу у старшій віковій категорії стала Вікторія Ликова, дівчина нагороджена Кубком Переможця та Дипломом.

Викладачем талановитих юних художниць є директор школи Володимир Непомнящий.

На рахунку школи вже дуже багато нагород з різних країн Європи та світу - бронзові, золоті та срібні медалі. Не дарма ЧДХШ представляє Харківщину - Батьківщину великого художника Іллі Рєпіна.

У фестивали мистецтв у Лос-Анджелесі брали участь талановиті діти з усього світу. Оцінювали старання конкурсантів журі з різних країн - Білорусії, США, Польщі, Німеччини, Греції, Франції.

Цього року через пандемію коронавірусу конкурс відбувся у форматі онлайн. Окрім образотворчого мистецтва свої таланти представляли діти у номінаціях інструментального, вокального, театрального жанру та хореографії.

В Україні представником фестивалю є проєкт ZIRKA, основною метою якого є культурний обмін між Україною, країнами Європи та світу,  популяризація народної творчості України за її межами та підтримка молодих талантів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що харків'янка Каріна Конотоп виборола три золоті медалі на чемпіонаті Європи з важкої атлетики.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися