У Харкові біля "Держпрому" раптово почали танцювати лікарі: що трапилося (відео)

На площі запаркували автомобілі швидкої допомоги та влаштували танцювальний виступ

Харківські лікарі та медичні працівники з Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф взяли участь у всеукраїнському флешмобі. Деталі про захід розповів директор Центру Віктор Забашта.

Інтерактивний захід був присвячений професійному святу працівників екстреної медицини. Великий флешмоб, у якому візьме участь вся країна, відбудеться 27 травня.

За словами Віктора Забашти, харківські медики знімали відео, яке потім стане частиною великого відеоролика, що централізовано монтуватимуть у Києві.

У флешмобі взяли участь 17 медичних працівників. Вони виконали на площі перед "Держпромом" спортивний танок під музику. Усі працівники були одягнені у спецкостюми та медичні маски.

На задньому фоні медики запаркували новенькі автівки швидкої допомоги - реанімобілі, які днями прибули до Центру і вже готові стати до роботи на екстрених викликах.

Директор Центру ЕМД та МК каже, що залучали до участі у заході молодь, яка вміє танцювати та виявила бажання виступити на площі. У танцювальному гурті зібрали представників усіх районів Харківської області.

На резонні запитання зацікавлених мешканців, чи не чекають на танцюристів пацієнти, які викликали "швидку", представники центру повідомили, що залучені працівники мали цього дня вихідний.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що двоє чоловіків з бригади швидкої допомоги у Валківському районі вночі прийняли пологи просто у кареті швидкої допомоги.

Вони везли вагітну жінку до лікарні, аж раптом у неї почалися перейми. Медпрацівники не розгубилися й надали їй акушерську допомогу, стааши свідками народження маленької здорової дівчинки.



Джерело: https://t.me/truexanews

КНП ХОР "ОКШВД № 1".

14 травня 2021, 11:52

Мы с Вами! Поддерживаем.

Гриша

14 травня 2021, 05:29

Это какой-то позор... А как же локдауны? пандемии? А еще где-то война идет как нам всем говорят... Танцы на костях какие-то. Зачем? Ведь действительно, кто-то ждет помощь. Понятное дело, что танцуют мальчики и девочки из какого-то танц клуба и т.д. Но, автомобили ведь реально Скорой помощи... Придуркулит какой-то мозговой...

Активист

13 травня 2021, 18:30

Пока одни пляшут другие ждут скорые.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися