Герої Харківщини: два чоловіки прийняли пологи просто у кареті швидкої допомоги

Народилася здорова дівчинка

У Харкові водій та фельдшер карети швидкої допомоги прийняли пологи прямо під час виклику. Про деталі щасливої історії розповіли у пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Фельдшер Юшко В.П. та водій Тригубенко О.М. у середу вночі вирушили на екстрений виклик у Валківському районі Харківщини. Виявилося, що на "швидку" чекає вагітна, у якої почалися пологи. Було прийняте рішення про її шпиталізацію до пологового будинку. Втім близько першої ночі, вже у машині екстреної медичної допомоги у жінки почалася друга стадія пологів і чекати до лікарні можливості не було.

Чоловіки з 1704 бригади швидкої допомоги, фельдшер та водій, почали діяти згідно з протоколом та зупинили автомобіль, після чого розпочали надання акушерської допомоги прямо на місці, у кареті "швидкої".

Чоловіки працювали злагоджено та професійно, тому жінка народила здорову дівчинку, вагою 3,5 кг та ростом 52 сантиметри.

Після народження немовляти, автомобіль ЕМД продовжив свій шлях до пологового будинку. Мати разом із новонародженою дівчинкою були шпиталізовані до лікувального закладу і передані на піклування лікарям та акушерам. 

У Центрі екстреної допомоги та медицини катастроф пишаються мужністю та роботою чоловіків бригади ЕМД 1704 та бажають здоров'я та благополуччя новонародженій героїні дня.

У соцмережах харків'яни у захваті від щасливої історії та кажуть, що у "швидких" працюють найдосвідченіші та найрозумніші лікарі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Чугуєві поліцейський відділок на чолі з начальником поліції району завітали до маленького хлопчика з невиліковною хворобою та здійснили мрію усього його життя - посвятили до лав поліції та вирушили на патрулювання містом на поліцейській машині з сиренами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися