Охоронці Терехова напали на журналіста RegioNews через незручне питання про Кернеса (ВІДЕО)

Видання RegioNews подасть заяву в поліцію на охоронців Ігоря Терехова

У Харкові на Ювілейному проспекті, 13 травня, охоронці в. о. Харківського міського голови Ігоря Терехова напали на журналіста RegioNews Іллю Колтунова. Чоловік намагався задати Терехова питання про увічнення пам'яті Геннадія Кернеса. Про це повідомили в самому виданні RegioNews та опублікували відповідне відео.


Відзначається, що Ігор Терехов зустрічався з жителями на території Салтівського житлового масиву. Організатори зустрічі заявили, що в.о. мера можна буде поставити будь-яке питання.

"Як тільки Терехов почув від журналіста RegioNews питання про те, як він збирається увічнювати пам'ять Кернеса і чому досі нічого для цього не було зроблено, то повернувся до журналіста спиною і почав тікати", - написали у виданні.

Через деякий час охоронці Ігоря Терехова почали заважати журналісту: вихоплювали з рук мікрофон, штовхали, погрожували та намагалися повалити на землю.

"На вимоги журналіста припинити перешкоджати його професійної діяльності, надати можливість поставити питання посадовій особі та викликати поліцію охоронці Терехова не реагували. В результаті Терехов сів в автомобіль і покинув місце зустрічі, так і не відповівши на поставлене запитання", - підсумували RegioNews.

Зараз редакція готує заяву в поліцію за статтею 171 Кримінального кодексу України "Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів".

Нагадаємо, Ігор Терехов у себе в соцмережах запустив онлайн-опитування, як краще увічнити пам'ять померлого Геннадія Кернеса. Політичний експерт Олексій Якубін заявив, що і. о. мера Харкова Ігор Терехов вирішив заробити політичні бали на імені покійного Геннадія Кернеса.




Роман

15 травня 2021, 06:47

Антинародная власть. Терехову тяжело принимать все коррупционные схемы доставшейся ему по наследству. Или кто-то верит в честные выборы?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися