У Харкові знімають фентезі-фільм по скандинавській міфології

Молода харківська команда знімає фентезі-фільм

У Харкові група молодих кінематографістів знімає фільм у жанрі фентезі "Бальдр. Нитки Долі". Як зрозуміло з назви, сюжет будуватиметься на скандинавському міфі про бога Бальдра. Про це розповіли у пресслужбі ХОДА.

За словами команди, зазначений фільм - це сучасний погляд на скандинавські міфи.

Поки відомо, що за сюжетом троє молодих чаклунів у лісі спробують розкопати могилу невідомого воїна і воскресити його. У них це не виходить, і вони йдуть за допомогою до могутньої чарівниці. Однак вона відразу розуміє, що один із цих трьох - колишній "власник" тіла, яке лежить у могилі. Загиблий через зраду своєї коханої та одержимий помстою, знехтувавши законами всесвіту, самовільно перероджується в тілі смертного.

cXnOELDC4LrRT1cZvabC12yVB.jpg

Нагадаємо, британське видання Guardian опублікувало список кращих кінострічок, які вийшли на екрани в першому півріччі 2021 року. Всього у список потрапило 29 фільмів, які отримали високі оцінки від кінокритиків, відзначилися оригінальним сюжетом і акторським складом.

До списку кращих фільмів поточного року потрапила драма "Земля кочівників", яка стала тріумфатором кінопремії "Оскар-2021" і BAFTA-2021. У фільмі розповідається про 60-річну жінку, яка втратила роботу і вирушила у подорож по Америці в фургоні, щоб знайти сезонний заробіток.

Також експерти оцінили кримінальну драму "Білий тигр", комедію "Аферистка", супергеройську кінострічку "Ліга Справедливості", науково-фантастичний фільм "Годзілла проти Конга", комедію "Зависнути в Палм-Спрінгс", комедійний трилер "Дівчина, що подає надії" і хорор, який недавно вийшов на екрани, "Тихе місце 2". Він лідирував в американському прокаті протягом двох тижнів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися