У Харкові переможець Євробачення заспівав пісню групи «Океан Ельзи» (ВІДЕО)

Переможець Євробачення вивів харків'янина на сцену заспівати разом

У Харкові 22 червня на артзаводі "Механіка. Інша Земля" виступив переможець Євробачення-2017 португалець Salvador Sobral разом з кращими джазовими музикантами своєї країни. Після виступу харків'яни так добре зустріли команду, що вони кілька разів виходили співати ще по одній пісні. Найбільше жителів вразило, коли Salvador Sobral виконав українською мовою пісню нашої рок-групи Океан Ельзи "Обійми". Відповідне відео очевидці публікували у себе в соцмережах.


Нагадаємо, Salvador Sobral підкорив весь світ на Євробачення-2017 року, яке проходило в Києві. Хлопець набрав на шоу рекордну кількість балів (758) і здобув впевнену перемогу зі своєю піснею "Amar pelos dois". У ній він співає про серце, яке, згідно з текстом, "все витримає і зможе любити за двох". Річ у тому, що Сальвадор серйозно хворий та у нього вада серця, через що потрібно часто лежати у лікарнях.

Через свою хворобу він не міг нормально виступати на "Євробачення-2017". Заради нього Євробачення змінило правила, оскільки він пропустив репетиції півфіналу і прибув до Києва лише до генерального прогону і старту півфіналу. На пресконференціях та в разі незапланованих ситуацій його заміняла рідна сестра й автор пісні "Amar pelos dois" - Луїза.

ДОВІДКА. Салвадо́р народився 28 грудня 1989 році в Лісабоні, Португалія. Походить з португальського дворянського роду і по батьківській лінії є нащадком першого графа Зібрав, який обіймав нетривалий час посаду міністра закордонних справ Португалії. У 2016 році вийшов його перший музичний альбом "Excuse me".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися