Швидко і дешево: куди можна полетіти на свята з Харкова

Туристичні агенції навперебій пропонують харків'янам на свята цікаві і бюджетні варіанти подорожей

У цьому році українці на весняні свята отримають додатковий вихідний день – 9 березня у зв'язку з тим, що 8 березня випадає на неділю. У підсумку, на 3 вихідні дні є прекрасна можливість влаштувати собі уїк-енд. Тим більше, що турагенства навперебій пропонують харків'янам різноманітні і бюджетні подорожі.

Любителів пляжного відпочинку, звичайно, манить Єгипет. Подорож на Червоне море - це завжди гарна ідея. Ціна за двох з вильотом 6 березня на 6 ночей у 4-и зірковий готель стартує від 550 доларів за двох.

picture

Можна полетіти до Стамбулу (Туреччина) на Фестиваль тюльпанів. Дати свята "плаваючі", зазвичай це квітень, але турки спеціально висаджують поряд ранні і пізні сорти тюльпанів, щоб розтягнути свято на кілька місяців. З огляду на теплу зиму і весну, цілком можна розраховувати на те, до 8 березня Стамбул буде прикрашений квітучими тюльпанами.

picture

Виліт з Харкова 7 березня, на 4 ночі з сніданками. Ціна – від 500 євро за двох у 3-зірковому готелі.

Є чудова пропозиція в Тбілісі (Грузія). Мандрівникам пропонують чисте п'янке повітря, затишні вулички, гостинних грузинів, веселі гуляння і, звичайно ж, дуже смачні вина.

picture

Ціна на двох за 4 ночі в 3-зірковий готель стартує від 675$. В ціну входить переліт, проживання, трансфер, страховка, сніданки.

Також 8 березня можна провести в Празі (Чехія). Мільйони туристів щороку приїжджають туди, щоб прогулятися по її парках і мостах, поглянути на місто з висоти веж і оглядових майданчиків, випити кухель чеського пива і з головою зануритися в неповторну атмосферу Пражского Граду.

picture

Виліт з Харкова на 4 ночі на двох коштує від 648 євро. В ціну входить переліт, проживання в комфортних готелях з відмінним розташуванням, трансфер, страховка, сніданки.

Як раніше повідомляли "Коментарі. Харків", з Харкова призначили додаткові поїзди.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися