Що збираються робити харків'яни на День міста - ТОП очікувань

Серед лідерів — концерт, зоопарк і вакцинація

У Харкові останній тиждень ведеться посилена підготовка до святкування 367 річниці з дня заснування Харкова та звільнення міста від німецько-фашистських загарбників. Про те, які емоції викликає цей день у містян цього року. запитували на вулицях міста. Відео опублікували у харківських каналах Telegram.

Більшість харків'ян розповіли, що скучили за святами, тому насамперед чекають, що у місті буде свято.

Більшість молоді із нетерпінням чекає на виступи виконавців і планує піти на концерт. Йдеться здебільшого про великий концерт, який анонсований 23 серпня ввечері на площі Свободи.

Також харків'яни асоціюють свято на День міста із покращеннями й кажуть, що чекають, аби все було добре й у місті, і в країні.

Завершує ТОП очікувань харків'ян — відкриття Харківського зоопарку. Багато місцевих жителів планують найближчим часом відвідати його з дітлахами.

Також харків'яни планують у цей день гуляти містом та у парках, де будуть відбуватися розважальні програми.

Дехто планує скористатися вихідним і зробити щеплення від коронавірусу.

Частина харків'ян розповіли, що не мають вихідного на День міста, тому змушені будуть працювати весь день.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що усі заходи, які заплановані у рамках святкування на Дня міста та Дня Незалежності, нанесені на спеціальну інтерактивну карту України "30 років Незалежності". У Харкові запланована велика кількість церемоній та офіційних урочистостей: покладання квітів, мітинги-реквієми та панахиди. Заходи проходитимуть у кожному районі міста. Також у цей день відбудеться багато відкриттів і розважальних заходів.



Ирина

23 серпня 2021, 23:07

С праздником, любимый город - Харьков!

Ирина

23 серпня 2021, 23:05

С праздником, любимый город!!!

Александр

23 серпня 2021, 12:09

С ПРАЗДНИКОМ, ХАРЬКОВ-САМЫЙ ЛУЧШИЙ ГОРОД НА ЗЕМЛЕ!!!

Анатолий

23 серпня 2021, 10:41

С праздником, любимый город!

Жора

23 серпня 2021, 06:38

Слава Харькову Слава харьковчанам!!!Самому лучшему и самому красивому городу Украины.С праздником 78 годовщиной Вас освобождения Харькова Советской Армией от немецко-фашистской и особенно нацистской заразы.Харьковчане так держать и быть примером для других городов не только Украины но и развивающихся республик Прибалтики и др. постсоветских республик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися