План заходів до Дня міста та Дня Незалежності змінили та помістили на інтерактивну карту

На карті можна онлайн подивитися плани заходів у будь-якій області України

У плані урочистих заходів, які будуть присвячені річниці звільнення Харкова від фашистських загарбників, а також Дню Прапора і Дню Незалежності відбулися чергові зміни. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міськради.

Кардинально нового до плану включено не було — змінився лише час початку деяких урочистостей.

Так відкриття меморіальної дошки ексголові Харкова Геннадію Кернесу на фасаді міськради перенесли на 10:00 23 серпня.

У той же день перенесли церемонію покладання квітів на Меморіалі Слави на 08:00, а підняття Державного Прапора на Сергіївській площі — на 08:40.

Відтепер перелік основних і наймасштабніших урочистих заходів до святкування річниці Незалежності став доступний на інтерактивній карті в режимі онлайн. На ній можна обрати певний регіон і подивитися, які святкові заходи відбуватимуться там, та у який час. Наразі карта містить понад 300 заходів, які доповнюватимуться та змінюватимуться ближче до дат проведення.

Нагадаємо, що у День міста у Харкові запланована велика кількість церемоній та офіційних урочистостей: покладання квітів, мітинги-реквієми та панахиди. Заходи проходитимуть у кожному районі міста. Також у цей день відбудеться багато відкриттів і розважальних заходів. Зокрема, 23 серпня заплановане масштабне відкриття Харківського зоопарку та святковий концерт.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що стало відомо, хто виступатиме ввечері 23 серпня на площі Свободи. Основними хедлайнерами стануть MARUV і Настя Каменських. Концерт розпочнеться о 19:30. Повна програма заходу поки залишається таємницею.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися