Ексголова Харківської облради записав зворушливе відео до Дня незалежності

Колишній голова облради закликав українців об'єднатися заради змін у країні

Колишній голова Харківської обласної ради Артур Товмасян записав емоційне відео до Дня Незалежності України. Ролик він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

У відео описана історія становлення Української держави за часів незалежності.

"Сьогодні 30 років як Україна стала незалежною. Ця подія поклала початок нової історії та нового життя для кожного з нас", - каже ексголова облради.

За його словами, наполегливе прагнення до свободи народжується з кожним українцем.

У відео розповідається про те, які українці різні, але, попри це, вони знають, що на вільній землі їхні можливості безмежні.

Окремо Артур Товмасян зазначив про Харків і харків'ян, перерахував їх досягнення і підкреслив, що лідерство у них в крові.

"Неважливо, якою мовою ти зізнаєшся в любові, — якщо ти щасливий тут і зараз, ти вільний. Ми всі — українці, і кожен може змінити країну вже зараз, треба тільки повірити та об'єднатися", - підсумував політик.

Багато кадрів, використаних у ролику, показують моменти подій і заходів, в яких Артур Товмасян брав участь, ще бувши головою облради. Очевидно, і сам ролик був змонтований тоді, коли заяву про складання повноважень не було написано.

Нагадаємо, що Артур Товмасян написав заяву про складання з себе повноважень голови Харківської облради після звинувачення і затримання його за підозрою в отриманні хабаря і перевищенні повноважень. Товмасян підкреслив, що він не має наміру використовувати свій статус і положення в суспільстві для впливу на суд, адже здатний чесним демократичним шляхом захистити свою позицію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися