Де у Харкові влаштують майстер-клас із проявлення плівки та обмінюватимуться фотокартками

У ЛітМузеї відбудеться справжній масштабний "фотокроссінг"

У Харкові влаштують стильний і затишний вечір для тих, хто фотографує, цікавиться та полюбляє фотографію. Організатором є Харківський літМузей. Саме на його сторінці у Facebook розповіли про деталі творчого заходу.

Організатори кажуть, що метою заходу "Фотосушка" є об'єднання фотографів і можливість для них поділитися одне з одним чудовими кадрами, емоціями від знімків та процесу, а також дізнатися щось нове та знайти однодумців.

У анонсі події йдеться про те, що кожен фотограф має особистий ритуал - відкрити сховище фотографій та передивлятися їх, сумуючи, що найбільш вдалі кадри так ніхто і не побачив, і вони вимушені лежати нікому невідомі, замість того, аби приносити задоволення та емоції багатьом людям.

Саме для цього аби такого траплялося якомога менше, під час події буде облаштована локація, де розмістять знімки усіх учасників. Там можна буде подивитися на фотографії інших та показати свої (вони мають бути роздруковані). Фотографії, що сподобалися, можна буде взяти собі, натомість залишити своє.

Також під час заходу буде проведений майстер-клас із проявлення плівки, яку проведе фотолабораторія Vinol.

Організатори обіцяють затишну атмосферу із мерехтливим світлом гірлянд і виступом гурту Friends та Catherina Aleksandrova.

Захід розпочнеться о 18:30 27 серпня у садку Літмузею за адресою: вулиця Багалія, 6.

Прийти може будь-хто та взяти участь у заході безплатно.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові відбудеться концерт відомої американської скрипальки, яка є власницею легендарної скрипки Страдіварі, знаної під назвою "Червоний Мендельсон".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися