У Харкові проведуть фестиваль репу та вуличних субкультур - де і коли

Під час фестивалю можна буде познайомитися з різними вуличними культурами та взяти участь у тих, що сподобалися

У Харкові 5 вересня відбудеться урбан-фестиваль "Rap.ua Festival 2021". На ньому відбудеться декілька змагань із різних субкультур - починаючи з музики, закінчуючи графіті та скейтбордами. Про те, що чекає на учасників та відвідувачів фестивалю, розповіли організатори заходу в офіційних профілях соцмережах.

Свято відбуватиметься о форматі відкритого фестивалю, що передбачає можливість для учасників подивитися на різні види вуличних культур, дізнатися про них більше, та, навіть, взяти участь у тих, які будуть цікавими.

Фестиваль буде поділений на чотири великі локації, які працюватимуть за своїм графіком.

Перша локація, на якій будуть зібрані усі вуличні культури, працюватиме з 10:00 до 22:00. Тут відбуватимуться змагання та показові виступи із паркуру, скейтбордінгу, брейкінгу, БМХ, воркауту, панна-футболу, скутеру та стрітболу.

На другій локації з 12:00 до 24:00 виступатимуть реп-виконавці. Також тут відбудеться конкурс графіті "Хіп-хоп без меж".

На цій сцені буде розташована також третя локація Sprite Stage, вона працюватиме з 17:00 до 23:00. Тут виступатимуть учасники, які протягом місяця надсилали свої заявки на участь з усієї України. З них обрали лише 10: п'ятьох - організатори, та п'ятьох - підписники та майбутні глядачі.

На четвертій сцені Japan Zone з 07:00 до 19:00 виступатимуть реп-діджеї з усієї країни, працюватимуть зона японської вуличної культури, промо-зона Street Culture, стрітвір зона та проходитиме конкурс Rap.ua Awards.

Захід відбудеться на Арт Заводі "Механіка".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харкові пройшов авіафестиваль KharkivAviaFest-2021" на аеродромі "Коротич". Під час заходу відбулося шестигодинне авіашоу, виступ планеристів, повітряні прогулянки, ознайомчі польоти та стрибки у тандемі з інструктором для всіх охочих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися