У Харківській області проходить авіаційний фестиваль

Харків'янам запропонували політати на літаках

У Харкові сьогодні, 28 серпня, проходить авіаційний фестиваль "KharkivAviaFest-2021" на аеродромі "Коротич" (спортивний аеродром, розташований в Харківській області в районі селища Новий Коротич).

Відзначається, що шоу на фестивалі пройде шестигодинне авіашоу, виступ планеристів, повітряні прогулянки, ознайомчі польоти та стрибки у тандемі з інструктором для всіх охочих. Також на заході пройде виставка літаків, і дасть концерт група "Stereobit". 

Головні новини Харківській області:

В смт Старий Салтів 28 липня близько опівночі знайшли тіло вбитої шестирічної дівчинки в покинутому будинку. Вбивцею виявився 13-річний сусід. Психіатрична експертиза визнала хлопця абсолютно осудним і усвідомлюють свої дії.

Один з близьких друзів Кернеса депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими антикорупціонерами. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито неправдиву інформацію про нього і виплатити компенсацію у 50 тисяч гривень.

У Харківській області станом на 28 серпня коронавірус виявили всього у 187 осіб. За добу від коронавірусу померло шестеро осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 151 693 осіб. За весь період пандемії в регіоні від COVID-19 померло 3669 хворих. Одужало від коронавірусу вже 146 054 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 1970 пацієнта.

У мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку у Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.



Допа*Жопа

28 серпня 2021, 13:19

добро. хорошо вам полетать. харьков - респект! Слава Украине!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися