У Харкові проведуть фестиваль одягу з майстер-класами та обміном речами - де і коли

Під час заходу можна буде обмінятися непотрібними речами, книгами, рослинами, придбати дизайнерські речі і забрати додому пухнастого котика

У Харкові відбудеться триденний фестиваль одягу "Слоумаркет", на якому влаштують дрес-кросінг, покази, майстер-класи, покажуть вироби українських дизайнерів і пропагуватимуть ідеї екологічного використання одягу. Про те, що чекає гостей фестивалю, розповіли у профілі організаторів в Istagram.

Захід буде проходити протягом 10-12 вересня на просторі артзаводу "Механіка" з 12:00 до 20:00.

Під час фестивалю найбільшу територію відведуть українським хендмейдерам, дизайнерам і їхнім виробам — усі речі можна буде придбати без націнок і в майже одиничних екземплярах.

Також організатори обіцяють влаштувати цілих три обміну: речами, книгами та рослинами. Правила прості — принести щось своє в хорошому стані, а натомість взяти щось із того, що вже принесли інші.

На території також буде діяти "барахолка", де можна буде придбати вінтажні речі та прикраси.

Учасники фестивалю будуть проводити майстер-класи з вокалу, ілюстрації, кераміки та діджеїнгу, воркшопи з виготовлення іграшок від "Маленького гаража" і воркшоп від Будинку культури.

Під час заходу стилісти проведуть лекції по трендах на нові сезони. Також буде організована благодійний майданчик, де можна буде залишити речі в подарунок або на благодійність.

Любителі кішок зможуть на території фестивалю знайти для себе пухнастого друга і забрати його додому з притулку.

Творчі особистості читатимуть свої твори на сцені, а глядачі познайомляться з молодими українськими митцями. Також на фестивалі виступлять харківські молоді музичні гурти.

Серед звичних розваг організатори обіцяють облаштувати дитячу зону, провести концерти Олега Каданома, Івана Штуг, Фівер і All the Same.

Для довідки: суть "Слоумаркету" полягає у свідомому споживанні речей і є протиставленням "мас-маркету" завдяки речам, що швидко виходять із моди та є по суті одноразовими. Основний девіз "Слоумаркету": купувати менше, але якісних речей і піклуватися про подальшу долю непотрібних.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харкові проходить фестиваль українського кіно. Фільми можна подивитися безплатно щовечора в ретро-парку Горького.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися