Де та коли у Харкові покажуть німе кіно у виконанні Чарлі Чапліна

Глядачі повністю зануряться у тогочасну атмосферу за допомогою супроводу живої музики

Харків'янам пропонують подорож кінематографічною машиною часу до початку ХХ століття у часи розквіту кінофільмів та індустрії розваг. Про те, де і як зануритися у атмосферу тих років, розповідають в анонсі заходу на Internet-bilet.

У Театрально-концертному центрі на вулиці Сумській, 25, у середу 29 вересня, о 19:00 кожен зможе насолодитися класикою кіно у виконанні Чарлі Чапліна. Глядачам пропонують переглянути декілька короткометражних комедій у жанрі німого кіно. В головній ролі - легендарний Чарлі Чаплін.

На початку ХХ років, коли ще тільки зароджувалися кіно-салони, німе кіно було єдиним видом кінофільмів. Тоді їх демонстрували під супровід живої музики, яку виконували віртуози-тапьори, а іноді навіть цілі оркестри.

Показ у Харкові не є виключенням, і максимально відтворюватиме тогочасну атмосферу. Тому музичний супровід виконуватиметься піаністом Артуром Ленивенко, який гратиме для глядачів на роялі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові заборонили відвідування кінотеатрів особам, які не пройшли вакцинацію. Так, У кінотеатри "Планета Кіно" будуть впускати тільки людей, у яких є або сертифікат про вакцинацію, або ПЛР-тест чи довідка про перенесений COVID-19. Жителів перед приходом просять заповнити форму до сеансу для підтвердження наявності: сертифіката про повну вакцинацію; введення першої дози вакцини; довідки про одужання від COVID-19; ПЛР-тесту; експрес-тесту; довідки про наявність антитіл до COVID-19. У пресслужбі кінотеатру повідомили, що всіх співробітників "Планети Кіно" вже вакцинували



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися