У Харкові скасували святкування Гелловіну - відома причина

Костюмований "моторошний" фестиваль мав відбутися у парку ім. Горького

Харківський парк культури та відпочинку ім. М. Горького повідомив про скасування святкування на своїй територія свята Гелловін. Відповідна об'ява розміщена у соцмережах локації для відпочинку.

У парку Горького 31 жовтня мав відбутися традиційний маскарад-святкування Дня всіх Святих "ZombieFest". На нього запрошували усіх охочих відсвяткувати химерну подію та прийти вбраними у чудернацькі та страшні костюми й здобути звання "кращого зомбі".

У повідомленні парку йдеться, що це скасування фестивалю є вимушеним і пояснили, що такі дії пов'язані із погіршенням ситуації з поширенням коронавірусу у Харкові.

Також пресслужба зазначила, що у зв'язку з карантинними вимогами взагалі усі свята, які були заплановані на території парку до Гелловіну, також скасовані.

Окремо у коментарях до відповідей розчарованих містян, адміністрація повідомила, що рішення про скасування заходів приймав не парк.

"Схоже, вірус Covid-19 дістався навіть до зомбі, привидів та вампірів. На превеликий жаль, ми вимушені скасувати проведення будь-яких свят до Гелловіну", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі парку зазначили, що сам парк буде відкритий для прогулянок, у ньому лунатиме музика та всі локації будуть відкриті.

Також у профілі в Instagram парку зазначено, що заклад готує декілька сюрпризів, яким не завадить карантин, інформація про них з'явиться в анонсах.

Харків'яни у коментарях до повідомлення обурюються та зазначають, що готували свої костюми кілька місяців, тому все одно прийдуть у них в парк на Гелловін.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Харківська область перебуває у "помаранчевій зоні карантину", у якій рекомендовано "відкласти" усі заплановані масові заходи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися