У Харкові СБУ прийшла до відомої будівельної компанії "Строй Сіті"

Харківські правоохоронці прийшли до офісу компанії, яку звинувачують у створенні піраміди

У Харкові 8 листопада Служба безпеки України проводила слідчо-оперативні заходи в офісі будівельної компанії "Строй Сіті Девелопмент". Про це розповіла прессекретар управління СБУ у Харківській області Лілія Домашенко, повідомляє журналіст видання "Коментарі".

При цьому чиновниця не розповіла про причини візиту правоохоронців, оскільки подробиці зможуть озвучити лише після всіх заходів. Самі співробітники СБУ на місці також відмовилися коментувати те, що відбувається.

Начальник управління та організації бізнесу компанії "Строй Сіті" Тетяна Тону повідомила виданню "Коментарі", що про цю ситуацію вона нічого не знає, оскільки вирушила з робочим візитом до Києва.

Пізніше стало відомо, що у столичному офісі також провели обшуки.

Нагадаємо, раніше компанію "Строй Сіті Девелопмент" назвали "продавцем пустирів за парканом" і звинуватили у створенні будівельної піраміди.



Георгий

9 листопада 2021, 14:41

Жора, бедные ваши знакомы, видимо последние 200 тыс. долл. вложили в недвижимость. Теперь и жить негде, и есть нечего. А если без шуток - покупка недвижки без введения дома в эксплуатацию - это бизнес и риск. Они рискнули и проиграли. Ввели бы дом в эксплуатацию - выиграли. Только бизнес, ничего личного.

Cергей

9 листопада 2021, 14:40

Домутились ребята, сбушники накрыли эту горе контору, че предъявляют не понятно, но все наверное как обычно, мутки с землей, документами и прочим...

Жора

9 листопада 2021, 08:40

Дом строили как бы турки Строй Сити по немецкому проэкту на Клочковской напротив церкви недалеко от супермаркета Рост.Знакомые купили за сто двадцать тыс.дол.девяносто пять метров.Часть дозанимали.Сами предприниматели.Взяли кредит на ремонт и мебель ещё семьдесят тыс.дол.Пришел короновирус.Торговля ноль.Дом не принимает комиссия коммуникации не подключают.На ремонт воду и стройматериалы таскали вручную на шестой этаж.Результат долгов куча и продать эту квартиру хотя бы за треть цены нереально.Идут суды.Адвокаты в шеколаде т.к.есть работа и надолго и почасово.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися