На Харківщині односельці зґвалтували жінку

Зловмисники забрали у потерпілої мобільний телефон та гроші

На Харківщині в Балаклійському районі двоє невідомих напали на 53-річну жінку. Як повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області, інцидент стався 11 березня в селі Морозівка.

Відзначається, що зловмисники постукали у двері будинку постраждалої жінки. Коли та їм відкрила, чоловіки увірвалися в приміщення і, погрожуючи ножем, зґвалтували її. Потім забрали у потерпілої мобільний телефон та гроші і зникли в невідомому напрямку.

Налякана жінка відразу викликала медичну допомогу і поліцейських, яким описала прикмети нападників.

При проведенні оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетні односельці потерпілої 21 і 23 років. Зараз вони затримані. У ході розслідування слідчі також встановили ймовірну причетність зловмисників до пограбування сусідки потерпілої. У той же день вони проникли в будинок жінки і заволоділи її майном. Наразі призначено низку експертиз.

Відомості про зазначені події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 3 ст. 186 (грабіж), ч. 3 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові іноземці влаштували масову бійку зі стріляниною.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися