На Харківщині померла 100-річна жінка-ветеран

Пішла з життя Ольга Тихонівна Король

У Чугуєві померла ветеран війни Ольга Тихонівна Король, якій у червні 2021 року виповнилося 100 років. Про це розповіла Чугуївський міський голова Галина Мінаєва.

Галина висловила глибокі співчуття рідним та близьким Ольги Тихонівни та попрощалася з жінкою, яка стала справжньою легендою Чугуєва.

"Ольга Тихонівна Король прожила довге життя, наповнене різними подіями – від радісних до нещасливих. Однією з найважчих сторінок її життя стала війна. За довгі чотири роки війни їй довелося побачити багато горя і страждань – вона самовіддано рятувала та лікувала поранених. Медичну справу не полишила і в мирні роки. Протягом свого життя Ольга Тихонівна Король дбайливо зберігала пам’ять про подвиг народу в роки Другої світової війни. У червні цього року Ользі Тихонівні виповнилося 100 років. Пам’ять про Ольгу Тихонівну Король завжди житиме в серцях земляків…", - написала Мінаєва.

Інші смерті у Харкові:

 У Харкові 1 вересня на 91-му році життя помер відомий вчений Юрій Лосєв. Він був одним із провідних фахівців в області інформаційних технологій в Україні, засновником і керівником наукової школи, пов'язаної з проблемами передачі інформації в автоматизованих системах управління. Під його керівництвом випустилися 40 кандидатів наук і 5 докторів наук за спеціальністю "Інформаційні технології".

 У Харкові 29 серпня помер від інсульту Народний артист України, актор театру Пушкіна і доцент кафедри майстерності актора Харківського державного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського Михайло Тягнієнко.

 У липні стало відомо про смерть відомого харківського вченого, одного з найстаріших співробітників Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України, професора, доктора технічних наук, головного наукового співробітника Володимира Рижикова. Вчений помер 26 липня на 82-му році життя.

 У Харкові 30 жовтня 72 року помер доцент кафедри технології конструкційних матеріалів Харківського національного технічного університету сільського господарства, колишній заступник декана факультету Технічного сервісу Василь Андрійович Полєтов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися