Куди сходити з дитиною: у Харкові відкрили цікаву виставку

Виставка проходитиме з 28 грудня по 12 січня

У Харкові відкрилася виставка "Сезон ляльок", де будуть представлені роботи Харківського об'єднання майстрів авторської ляльки. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

На виставці будуть представлені різноманітні ляльки, зроблені з порцеляни, кераміки, пап'є-маше, полімерної глини. Крім того, гостям будуть представлені іграшки, зроблені за авторськими технологіями. Вони виготовлені із вовни, бавовни тощо.

Де знаходиться

Вулиця Сумська, 25 (праве крило ХНАТОБ).

Графік роботи

Виставку можна відвідати щодня з вівторка до неділі з 11:00 до 19:00. Понеділок – вихідний.

Організатори зазначають, що потрапити на виставку зможуть абсолютно усі охочі, оскільки вхід для відвідувачів буде безкоштовним.

Для довідки: Харківське об'єднання майстрів авторської ляльки – це творча спілка, яка об'єднує лялькарів та теддистів. Крім того, це перший союз у країні, який об'єднав не лише професійних художників, а й художників-аматорів.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харків'ян кличуть на святковий концерт та дискотеку у новорічну ніч. 31 грудня з другої половини дня на харків'ян чекає святкова програма у парку. Цього дня відбуватимуться виступи гуртів "Льюїс Керолл" та "Brighttonе", відбудеться лаунж-концерт Ганни Касьянової, а також заплановане піротехнічне шоу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що в Мережі опублікували відео вечірнього Харкова з висоти пташиного польоту. Убране до Нового року місто не перестає дивувати своєю красою. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися