У Харкові збудують скейт-парк: що відомо

На виготовлення проектно-кошторисної документації планується витратити 66 млн. гривень

У парку Перемоги у Харкові незабаром може з'явитися скейт-парк та памп-трек. Про це повідомляє видання Status Quo.

Джерело зазначає, що тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації з капремонту північної частини парку Перемоги було опубліковано на сайті публічних закупівель ProZorro. Замовник робіт – Департамент житлово-комунального господарства та паливно-енергійного комплексу Харківської обласної державної адміністрації.

Скейт-паркт та памп-трек планують збудувати у парку вже цього року. Вже відомо, що загалом на виготовлення проєктно-кошторисної документації планують витратити 66 мільйонів гривень. Загалом у списку робіт 84 найменування. Туди входить проведення земельних робіт, монтаж скейт-парку та памп-треку, встановлення електроосвітлення та інше.

Видання повідомляє, що вже 7 лютого відбудеться аукціон. Фірма, яка виграє тендер, має виконати роботи до кінця поточного року.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв читачам про те, що у Харківській області планують провести реконструкцію стадіону. Відомо, що реконструкцію буде проведено за гроші з державного бюджету. Стадіон буде призначений для денних та вечірніх занять фізичною культурою та спортом. У Мережі вже показали, як він виглядатиме.

Також видання повідомляло про те, що в одному з міст Харківської області збудують сучасний майданчик для вигулу домашніх вихованців. на реалізацію проєкту буде виділено 199450 гривень. Варто зазначити, що на сьогодні у місті немає жодної подібної локації. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Alexa

25 січня 2022, 20:30

Отлично! Побольше бы таких парков. В нашем магазине есть большой выбор спортивный костюмов женский и мужских https://familyshop.top/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися