На Харківщині реконструюють стадіон: як він виглядатиме (ФОТО)

Стадіон буде призначений для денних та вечірніх занять фізичною культурою та спортом

У місті Лозова, що на Харківщині, планують провести реконструкцію стадіону "Локомотив". У ході наради з мером Сергієм Зеленським було презентовано ескізи багатопрофільного універсального стадіону. Про це повідомляється у пресслужбі Лозівської міської ради.

У мерії зазначають, що розробки проєкту визначаться зі строками будівництва та остаточною сумою для його реалізації. Реконструкцію планують провести на гроші із державного бюджету.

picture

У проєкті передбачено створення сучасних майданчиків для ігор у волейбол, баскетбол, бадмінтон, теніс та футбол. Спроєктують триповерховий будинок розміром 42 на 24 метри зі спортивним залом.

picture

Навколо стадіону запланують 103 паркувальні місця, передбачать безперешкодний доступ до інфраструктури для людей з обмеженими фізичними можливостями.

picture

На стадіоні також буде збільшено кількість посадкових місць на трибунах рівно вдвічі – з 450 до 900. Для персоналу облаштують додатково 140 місць. Водночас буде проведена заміна огорожі навколо "Локомотиву"

З боку бульвару Шевченка встановлять прозору огорожу, від приватного сектору – паркан закритого типу.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харкові збудують на дорогах багаторівневі розв'язки. Одну планують зробити неподалік метро Київська, а другу багаторівневу розв'язку побудують на перехресті Ландау та Гагаріна. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі. Харків" повідомляло читачів про те, що у Харкові на стадіоні "Металіст" зробили люкс-ремонт для VIP-глядачів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися