На Харківщині школярів перевели на "дистанційку"

Зміни у навчальному процесі запровадили до 4 лютого

У місті Зміїв, що на Харківщині, з сьогодні деякі навчальні заклади перейшли на дистанційне навчання. Про це повідомляється у пресслужбі Зміївської міської ради.

Як зазначають у мерії, вжити таких заходів довелося через погіршення епідемічної ситуації. Захворюваність чи не з кожним днем збільшується і щоб убезпечити дітей, на засіданні місцевої комісії з питань ТЕБ та НС Зміївської міської ради, що відбулося 24 січня 2022 року, було прийнято рішення про тимчасовий перехід на дистанційне навчання.

Які навчальні заклади переходять на "дистанційну базу":

- Зміївський ліцей №1 ім.З.К.Слюсаренко;

- Зміївська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І.П. ІІІ ст. ім. Г.І. Ковтуна;

- Первомайська ЗОШ І-ІІІ ст;

- Таранівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Героїв-широнінців;

- Соколівська ЗОШ І-ІІІ ст. А. Яроша;

- Бірківська ЗОШ І-ІІІ ст.

У мерії наголосили, що поки що зміни в навчальному процесі ввели до наступної п'ятниці, 4 лютого.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харківській області за тиждень помітно погіршилася статистика захворюваності на коронавірус. Зараз щодня йдеться вже про понад тисячу хворих. При цьому хвороба продовжує забирати людські життя. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині підтвердилися перші випадки зараження новим штамом коронавірусу "Омікроном". Інкубаційний період штаму "Омікрон" становить три дні. Медики розповіли харків'янам про перші симптоми, які можуть говорити про наявність "Омікрону". Докладніше читайте на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися