Власники "карти харків'янина" отримуватимуть ще одну знижку

До проекту приєднався оздоровчий центр

Новим партнером соціального проєкту "Карта харків'янина" став оздоровчий центр Fortis. Про це повідомляється на офіційній сторінці центру соціальної мережі.

На сьогодні партнерами проєкту є супермаркети, магазини, аптеки, кінотеатри, боулінг, зоопарк, медичні центри та інше. Кожен із партнерів пропонує власникам "X-card" знижку на товари або послуги.

Відтепер харків'яни за допомогою картки зможуть отримувати знижку до 25 відсотків і в оздоровчому центрі. За словами джерела, знижки діятимуть не на весь прайс послуг, а лише на деякі.

До речі, власниками "X-card" на сьогодні вже є понад 300 000 людей. Серед них школярі, студенти, пенсіонери, комунальники. З кожним днем кількість нових власників картки зростає, як і кількість нових партнерів. У планах міська влада охоплює весь соціально відповідальний бізнес Харкова.

Для довідки: "Картка харків'янина" або "X-card" – це унікальний соціальний проєкт, який не має аналогового в країні. За допомогою цієї картки її власники можуть отримувати спеціальні знижки на товари та послуги, які надають партнери та безкоштовно розміщувати Харківський зоопарк. Крім того, "X-Card" замінює собою E-ticket.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, як і де оформити електронну "картку харків'янина". Містянам стало доступне оформлення "карти" через інтернет. Про те, де знайти необхідні анкети на отримання Карти розповіли на офіційних сторінках проєкту у соцмережах, і навіть додали відеоінструкцію.

Також видання повідомляло, що "картку харків'янина" тепер можна отримати у ЦНАПах без попередньої реєстрації. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися