Вхід до Харківського зоопарку зробили безкоштовним до весни: головні умови

Відвідувачам необхідно мати при собі необхідні документи

У Харківському зоопарку було ухвалено рішення про продовження безкоштовного входу до початку весни поточного року. Про це повідомили на офіційній сторінці зоопарку.

У пресслужбі зоосаду зазначили, що щодня співробітники отримують велику кількість подяк від відвідувачів за надану можливість побачити дивовижний тваринний світ безкоштовно. Тому було ухвалено рішення про продовження безкоштовного входу до 1 березня 2022 року.

Варто врахувати, що відвідати Харківський зоопарк можна лише за наявності необхідних ковід-документів. Відповідно до вимог адміністрації, для вільного входу відвідувачам знадобиться документ, що засвідчує особу, а також один із наведених нижче документів:

- жовтий COVID-сертифікат чи паперова довідка 063-О;

- Зелений COVID-сертифікат;

- міжнародне свідоцтво про вакцинацію;

- іноземний COVID-сертифікат про щеплення вакцинами, дозволеними ВООЗ;

- негативний результат ПЛР чи експрес-тесту визначення антигена;

- Сертифікат про одужання.

Наявність ковід-документів перевіряється у відвідувачів на вході до зоопарку. Зазначається, що діти віком до 18 років зможуть відвідувати зоосад у звичайному режимі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харківському зоопарку показали зимові розваги японського макака. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківському зоопарку відсвяткували день народження бегемотихи. Для іменинниці приготували торт з улюблених продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися