Скільки всього худоби у Харківській області зараз

У Харківській області домашніх тварин більше, ніж людей

У Харківській області на початок 2022 року мешкає майже 7 мільйонів домашніх тварин. Відповідні дані опублікувало Головне Управління статистики регіону.

Так, у регіоні зараз налічується 134,2 тис. голів великої рогатої худоби, при цьому від загальної суми всього 65,2 тис. корів. Також потреби мешканців задовольняють 157,1 тис. свиней, 47,6 тис. овець та кіз. Домашніх птахів в області лише 6,3 млн.

Статистика Харківської області:

У Харківській області індекс споживчих цін у грудні 2021 року, у порівнянні з попереднім місяцем, становив 100,7%, а з початку року взагалі 110,1%.

У Харкові та Харківській області за місяць відбулися зміни у цінах на м'ясо. Деякі види стали дорожчими, а деякі — навпаки, подешевшали. З повною статистикою можна ознайомитись у матеріалі на "Коментарях".

Також журналісти видання "Коментарі" порівняли, якими були ціни на продукти на початку поточного року та наскільки змінився цінник до кінця 2021-го. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові змінився цінник на тютюнові вироби. Найбільше подорожчали сигарети з фільтром медіум класу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині за місяць відбулися деякі зміни у цінах на популярні серед городян фрукти та овочі. Остаточні дані можна переглянути на "Коментарях".

За результатами обстеження робочої сили за 9 місяців 2021 року в Харківській області працювало 1196,5 тис. осіб віком від 15 років. Загалом у регіоні працює 52,9% людей віком від 15 років, а серед населення у віці 15-70 років – 59,9%. Рівень безробіття старше 15 років становив 6,5%, серед осіб віком 15- 70 років – 6,6%.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися