У Харкові проведуть реконструкцію великого ТРЦ: подробиці (ФОТО)

ТРЦ готується до повномасштабної реновації, яка розпочнеться навесні 2022 року

У Харкові проведуть реконструкцію торгово-розважального центру "Дафі" на Салтівці. Після виконання робіт зміниться інтер'єр центру, також з'явиться додаткова торгова площа. Про це повідомляється у пресслужбі ТРЦ "Дафі".

За словами джерела, реновацію буде розпочато з гіпермаркету Fozzy. Генеральний директор мережі ТРЦ Ігор Скляренко розповів про плани з реновації харківського торгово-розважального центру, нові можливості для орендарів і відвідувачів і як саме "Дафі" працюватиме найближчими роками.

Зазначається, що торгово-розважальний центр було відкрито у Харкові у 2008 році та у 2022-му буде перша реконструкція центру за всі ці роки. Робота над новою концепцією, над архітектурним проєктом стартувала набагато раніше. Проте реалізації ідеї потрібно було відкласти на якийсь час через пандемію.

picture

У пресслужбі наголосили, що у ході реконструкції оновлюватимуть фасад, галереї, місця загального користування, ресторанний дворик, атріуми, а також буде збудовано додаткові торгові площі.

Фасад буде обшитий HPL-панелями, які не іржавіють, не гниють і не вигорають. Замість багатьох рекламних банерів буде встановлено дизайнерське панно для логотипів брендів, представлених у ТРЦ "Дафі". Панівним елементом фасаду стане величезний вигнутий екран, що огинає кут будівлі, який має бути видно навіть із Журавлівських схилів. Він потрібний і для реклами, і для інформаційних повідомлень, і для створення атмосфери та настрою на підході до ТРЦ.

Простір навколо ТРЦ також зміниться. Як зазначають архітектори, утилітарні коробки, наповнені магазинами без громадських зон, не конкурентоспроможні. У зв'язку з цим буде створено повноцінну пішохідну зону шириною у 5-6 метрів з острівцями у тіні та зелені.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харкові та області можуть закрити популярні супермаркети.

Також видання повідомляло про те, що у харківських супермаркетах продають підроблене вершкове масло. Як відрізнити підробку від цього масла.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися