У Харківській області поліція розшукуватиме ухилістів від служби в армії

У Харківській області було створено спеціальну комісію з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов'язаних

У 2022 році поліцейські Харківської області шукатимуть ухилістів від служби в армії та ставитимуть їх на військовий облік. Відповідне розпорядження губернатора Олега Синегубова з'явилося на сайті Харківської ОДА, повідомляє видання KHARKIV Today.

За словами джерела, комісія співпрацюватиме з Нацполіцією, а також із районними територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки з розшуку, затримання та доставки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки громадян, які ухиляються від виконання військових обов'язків.

Звіт про проведену роботу для забезпечення функціонування системи військового обліку призовників і військовозобов'язаних має бути готовим до 25 грудня поточного року.

Також наголошується, що на Харківщині було створено комісію, яка займається перевіркою стану військового обліку призовників і військовозобов'язаних держорганів, підприємств, установ та організацій цього року.

picture

picture


picture
picture

Читайте також:

У Харкові блогери проникли на військовий завод і станцювали прямо на артилерійській установці. Через деякий час відео з мережі видалили. Однак у коментарях люди вже зчинили шум і обговорили надійність охорони підприємства.

На Харківщині військовий продавав наркотики своїм товаришам по службі. Виходячи з даних правоохоронців, чоловік створив цілу схему продажу наркотиків серед товаришів по службі. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області поліціянти здійснили мрію дитини з тяжкою недугою. Дитина мріє швидше одужати та у майбутньому стати співробітником поліції. На деякий час їй вдалося відчути себе справжнім поліціянтом і навіть відправитися на патрулювання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися