У Харкові блогери проникли на військовий завод і станцювали прямо на артилерійській установці (ВІДЕО)

Харківські блогери оглянули артустановку на тракторному заводі

У Харкові на тракторний завод, який знаходиться під охороною, проникли блогери та вирішили потанцювати прямо на самохідці САУ 2С1 "Гвоздика". Відеоролик хлопці опублікували в соціальній мережі "TikTok", повідомляє "Мілітарний".

Через якийсь час відеоролик з мережі видалили. Однак у коментарях люди вже підняли шум та обговорили надійність охорони підприємства. Правоохоронці й представники заводу коментарів поки не дають.


Інші новини:

У Куп'янську матір із батьківської трійки дитсадка зібрала з людей гроші та витратила їх на себе. Правоохоронці повідомили їй про підозру. За даними правоохоронців, жінка говорила батькам, що збирає гроші на ремонт дитсадка, в якому навчається її дочка, а сама витратила все на продукти та алкоголь. Десять батьків перевели на картку жінки по 600 гривень.

Харківський паралімпієць Максим Кріпак завоював у Токіо ще одну золоту медаль. Спортсмен переміг на дистанції 200 метрів комплексним плаванням і встановив ще один  паралімпійський  рекорд - 2 хвилини 05,68 секунди.

У Харківській області 3 вересня коронавірус виявили всього у 231 людини. За добу від коронавірусу померло відразу сім жителів Харківщини. В області COVID-19 діагностували вже у 152 663 осіб. За весь період пандемії в регіоні від COVID-19 померло 3699 хворих. Одужали від коронавірусу вже 146 430 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 2534 пацієнти.

 Любов Махота перемогла в конкурсі на посаду генерального директора ДУ "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України". Про це розповіли на сайті лабцентру.



Декстер

4 вересня 2021, 08:41

Найти и ... Наказать чиркаша

Жора

4 вересня 2021, 08:24

В Советское время военные склады и оборонные предприятия охранялись вооруженными солдатами. По уставу положено окрикнуть"стой кто идёт стрелять буду".Первый выстрел предупреждающий вверх второй обязательно на поражение.За это солдату поощрение отпуск домой а командирам повышение в звании могли дать за подчинённого.А если солдат проспал или не увидел нарушителя от 5 до 10 лет строгого режима.А при Сталине расстрел даже не обговаривался .

Жора

4 вересня 2021, 07:06

В Китае за это повесили бы а в Афганистане отрубали ноги.А у нас просто блогеры.Вычислить найти и посадить на десять лет без права амнистии.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися