Під Харковом зберуться українські війська

На Харківщині військові вийдуть на полігон

У селі Клугино-Башкирівка на полігоні військової частини А-0501 на лютневі навчання зібралися військові. Про це розповіли на сайті Харківської обласної державної адміністрації.

Військові зазначили, що на полігоні вони щодня стріляють із танків, систем артилерійського та зенітного озброєння та зі звичайної зброї. Якщо мешканці натраплять на боєприпас, то їх просять звертатися до поліції або за наступними телефонами: 05746-2-34-49, 05746-2-43-35, 05746-2-32-09, 05746-2-43-21, 0574 -2-27-33, 05746-2-20-03.

Нагадаємо, цивільним не можна ходити територією полігону і тим більше збирати, переносити боєприпаси або розпалювати поряд з ними багаття.

Інші новини:

У Харкові 5 лютого активісти хотіли провести Марш єдності, щоб згуртувати мешканців проти російської агресії. За попередніми даними, у ході мали взяти участь близько п'яти тисяч людей. Проте міська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонила проводити відповідний захід.

Секретар РНБО Олексій Данилов вважає, що за даних обставин, що складаються в Україні та світі, розглядати військовий сценарій повернення Криму чи окупованої частини Донбасу немає сенсу з однієї простої причини, якщо силою піти на окуповані території, то точно будуть жертви серед мирного населення, яке є українськими громадянами, які проживають на тимчасово окупованих територіях. Такого сценарію Україна як відповідальна країна допустити не може.































Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися