У Харківській області скоротилася промисловість

На Харківщині погіршується ситуація із промисловістю

У Харківській області індекс промислової продукції у 2021 році у порівнянні з 2020 роком становив лише 93,2%. Відповідну статистику надрукували на сайті Головного управління статистики регіону.

При цьому ще у вересні на 9,4% скоротилася добувна промисловість та розробка кар'єрів. Постачання електроенергії, газу та кондиціонованого повітря взагалі впали на 22,5%.

Статистика Харківської області:

На Харківщині зросла середня зарплата у людей. У грудні 2021 року мешканці Харківщини в середньому заробляли 14 843 гривні.

На Харківщині за місяць відбулися деякі зміни у цінах на популярні серед городян фрукти та овочі. Остаточні дані можна переглянути на "Коментарях".

У Харкові та Харківській області за місяць відбулися зміни у цінах на м'ясо. Деякі види стали дорожчими, а деякі — навпаки, подешевшали. З повною статистикою можна ознайомитись у матеріалі на "Коментарях".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів, що у Харкові змінився цінник на тютюнові вироби. Найбільше подорожчали сигарети із фільтром медіум класу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На кінець жовтня жителі мали за постачання теплової енергії та гарячої води 3,723 млрд грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 782,8 млн грн, за постачання та розподіл електричної енергії – 731,3 млн грн, за управління багатоквартирним будинком – 466, 2 млн грн, за надання послуг із вивезення побутових відходів – 179,7 млн грн.

У Харківській області на початок 2022 року мешкає майже 7 мільйонів домашніх тварин. Так, у регіоні зараз налічується 134,2 тис. голів великої рогатої худоби, при цьому від загальної суми всього 65,2 тис. корів. Також потреби мешканців задовольняють 157,1 тис. свиней, 47,6 тис. овець та кіз. Домашніх птахів в області лише 6,3 млн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися