Результати 2021 року: яка ситуація з перевезеннями у Харківській області

Скільки людей за 2021 рік скористалося послугами пасажирського транспорту

У Харківській області за 2021 рік вантажообіг підприємств транспорту становив 18,3 млрд ткм. Вони у сумі перевезли 43,0 млн т вантажів. Відповідні дані опублікувало Головне Управління статистики регіону.     

Крім цього, пасажирооборот підприємств транспорту склав 4,3 млрд пас. км. Послугами пасажирського транспорту скористалися 311, 1 млн пасажирів.

Статистика Харківської області:

На Харківщині зросла середня зарплата у людей. У грудні 2021 року мешканці Харківщини у середньому заробляли 14 843 гривні.

На Харківщині за місяць відбулися деякі зміни у цінах на популярні серед городян фрукти й овочі. Остаточні дані можна переглянути на "Коментарях".

У Харкові та Харківській області за місяць відбулися зміни у цінах на м'ясо. Деякі види стали дорожчими, а деякі — навпаки, подешевшали. З повною статистикою можна ознайомитись у матеріалі на "Коментарях".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів, що у Харкові змінився цінник на тютюнові вироби. Найбільше подорожчали сигарети з фільтром медіум класу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На кінець жовтня жителі мали за постачання теплової енергії та гарячої води 3,723 млрд грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 782,8 млн грн, за постачання та розподіл електричної енергії – 731,3 млн грн, за управління багатоквартирним будинком – 466, 2 млн грн, за надання послуг із вивезення побутових відходів – 179,7 млн грн.

У Харківській області на початок 2022 року мешкає майже 7 мільйонів домашніх тварин. Так, у регіоні зараз налічується 134,2 тис. голів великої рогатої худоби, при цьому від загальної суми всього 65,2 тис. корів. Також потреби мешканців задовольняють 157,1 тис. свиней, 47,6 тис. овець і кіз. Домашніх птахів в області лише 6,3 млн голів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися