Карантин в Харкові: в супермаркетах ввели обмеження та скоротили робочий час

Харків’яни продовжують ділитися в соцмережах своїми враженнями від карантину

Через карантин в Харкові деякі супермаркети скоротили час роботи, а в деяких мережах обмежили  кількість товару, що продають в одні руки. Крім того, в деякі магазини пускають по кілька чоловік, решта бажаючих зробити покупки чекає в черзі на вулиці. Про це  повідомляють харків’яни в соцмережах, передають "Коментарі. Харків".

Так, в одній із торговельних мереж розмістили оголошення про обмеження кількості товару, що продають.  В повідомленні йдеться, що воду напої та пиво продають у кількості до 12 штук в одні руки, всі інші товари – до 5 штук або один кілограм одній людині.

picture

Фото: Telegram Лентач Харьков

В іншій мережі крамниць, що торгує побутовою хімією, теж обмежили продаж. Там в одні руки продають не більше 4 одиниць товару.

picture

Фото: Telegram ХС|Харьков

Також змінився і час роботи кількох супермаркетів в місті. Відповідні оголошення з’явилися на дверях магазинів. Крім того, в  ТРЦ Харкова зачинили низку магазинів, де продавали непродовольчі товари.

picture

Фото: Telegram ХХ

Очевидці викладають у соцмережі фото з чергами біля одного з супермаркетів. Повідомляться , що до приміщення пускають по 15 людей. Доки вони не вийдуть з магазину, решта покупців чекають на вулиці. 

picture

Фото: Telegram ХХ

Крім того, в соцмережах періодично з’являються фотографії з порожніми полицями в магазинах.

pictureПроте Фото: Telegram ХХ

Однак харків’яни не втрачають почуття гумору. Найчастіше шуткують на тему дефіциту гречки з макаронами та туалетного паперу. 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові протиепідемічна комісія перевіряє роботу супермаркетів. Переважно цікавляться кількістю вологих прибирань, застосуванням та наявністю дезінфікуючих засобів та засобів особистого захисту, зокрема масок та рукавичок, моніторингом стану здоров'я персоналу тощо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися