У Харкові з'явиться Почесне консульство Латвії

У Харкові через кілька років після виникнення цієї ідеї збираються відкрити Почесне консульство Латвії

У Харкові збираються відкрити Почесне консульство Латвії. Про це повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Так, у ході зустрічі з заступником мера Харкова Ігорем Тереховим Надзвичайний і Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс нагадав, що Почесне консульство тут збиралися відкрити ще кілька років тому. Також, за його словами, Латвія зацікавлена у співпраці з Харковом.

"За минулі роки зв'язки між нашими країнами та містами були трохи розгублені, і відновити це непросто. А почесний консул - це людина, яка добре знає життя в місті та може допомогти у розвитку економічних, культурних, освітніх, туристичних зв'язків", - сказав Пойканс.

Також він повідомив, що кандидатурою на посаду почесного консула є перший віце-президент ТОВ "Констракшн Груп Інтернешнл" Євген Гутков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі Харків" писав про те, що в Харкові планується відкрити Почесне консульство Казахстану. Кандидатом на посаду Почесного консула Казахстану в Харкові, на думку посла цієї країни, повинен бути успішна і юридично грамотна людина, яка буде захищати і просувати інтереси своєї країни.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися