Скільки грошей люди платять за комуналку на Харківщині

Скільки грошей харків'яни віддають за комуналку

На Харківщині жителі у грудні 2021 року жителі заплатили за житлово-комунальні послуги 1789,1 млн грн. Відповідну статистику надрукували на сайті Головного управління статистики регіону.

Нагадаємо, на кінець жовтня жителі мали за постачання теплової енергії та гарячої води 3,723 млрд грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 782,8 млн грн, за постачання та розподіл електричної енергії – 731,3 млн грн, за управління багатоквартирним будинком – 466, 2 млн грн, за надання послуг з вивезення побутових відходів – 179,7 млн грн.

Інша статистика Харківської області:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів, що в Україні з бізнесу сильно б'є зростання ціни на газ, сировину та інші витрати. Вже в січні 2022 року така ситуація може призвести до перебоїв із постачанням хліба. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині зросла середня зарплата до 14 843 гривень. При цьому у регіоні почали підвищувати деякі тарифи. Так, у Лозовій мають намір підняти тарифи на воду і це при тому, що там підіймали ціну зовсім недавно. Підвищення середньої зарплати – одна із причин підвищення тарифів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися