Скільки промислової продукції виробила Харківщина за 2021 рік

Яка ситуація з промисловістю у Харківській області

У Харківській області підприємства за 2021 рік реалізували промислову продукцію на 231,3 млрд грн. Відповідну статистику надрукували на сайті Головного управління статистики регіону.

Нагадаємо, згідно з дослідженням індекс промислової продукції у 2021 році у порівнянні з 2020 роком становив лише 93,2%. При цьому ще у вересні на 9,4% скоротилася добувна промисловість і розробка кар'єрів. Постачання електроенергії, газу та кондиціонованого повітря взагалі знизилися на 22,5%.

Інші новини:

У Харкові проведуть переатестацію працівників лабораторії ветсанекспертизи на продуктових ринках. Таке рішення було прийнято після того, як у мережі почала поширюватися інформація про неналежні перевірки продуктів. Проте фахівці розповіли, як у лабораторії проводиться перевірка продуктів перед їх продажем на ринках, і запевнили, що перевіряють абсолютно кожен продукт без винятку. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Харківській області на 12 лютого коронавірус виявили у 1736 мешканців. За добу від COVID-19 померло 14 людей. В області COVID-19 діагностували вже 289 264 особи. У регіоні за весь період пандемії померло 6712 хворих. Одужало від коронавірусу 245 304 особи. Наразі під наглядом медиків перебуває 37 248 пацієнтів.

На Харківщині зросла середня зарплата до 14 843 гривень. При цьому у регіоні почали підвищувати деякі тарифи. Так, у Лозовій мають намір підняти тарифи на воду і це при тому, що там підіймали ціну зовсім недавно. Підвищення середньої зарплати – одна з причин підвищення тарифів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися