У Харківському зоопарку показали водні розваги бегемотихи Степаниди (ВІДЕО)

Найбільше вихованка любить грати з водою

Улюблениця всіх відвідувачів бегемотиха Степанида, яка мешкає у Харківському зоосаду, дуже любить водні процедури та завжди з великим задоволенням бере участь у них. Співробітники показали, як проходить цей процес.

Відео було опубліковано на YouTube-каналі Харківського зоопарку.

Степаниду поміщають у великий басейн, у якому кіпери наводять струмінь води на бегемотиху. Своєю чергою тварина із задоволенням підставляє голову та насолоджується масажем. Потім бегемот відкриває рот і починає ловити струмінь води. Тим самим вихованець масажує ясна і полоще рот.

"Наша Степанида дуже любить водні процедури. Це для неї як збагачення середовища, розвага та насолода. Вона як справжня дівчинка любить увагу, а ми із задоволенням їй її приділяємо", - кажуть у Харківському зоопарку.

До речі, у наші дні таких парнокопитних гігантів можна зустріти лише в Екваторіальній Африці. Полігамні тварини мешкають в озерах, річках і болотах. У денний час вважають за краще спати на мілководді. Із заходом сонця гіпопотами виходять на берег пастися.

Читайте також:

У Харківському зоопарку було прийнято рішення про продовження акції "Безкоштовний вхід" для відвідувачів до початку весни. Таким чином, харків'яни можуть безкоштовно відвідувати зоопарк до 1 березня поточного року. Дорослим необхідно мати при собі ковід-документи.

У Харківському зоопарку з'явилося нововведення — тепер кожен вихідний працівник зоосаду влаштовує показові годівлі тварин. Подивитися, як і чим годують вихованців, може кожен охочий. Так, минулими вихідними проходили годування Степаниди та левів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися