Харків'янам пропонують подивитися, як у зоопарку годують бегемотиху та левів

Вхід на показові годування безкоштовний

У Харківському зоопарку з недавнього часу запровадили показові годівлі тварин, які наразі проводяться кожні вихідні. Цими вихідними відвідувачам покажуть, як годують бегемотиху Степаниду та левів. Про це повідомили у пресслужбі зоосаду.

Завтра, 12 лютого, о 13:00 у зоопарку розпочнеться показове годування бегемотихи. Гостям розкажуть, чим харчується тварина і які ласощі у Степаніди найулюбленіші.

Наступного дня харків'янам покажуть трапезу граційних левів. Кіпер, який доглядає тварин, розповість про процес годівлі хижаків і покаже, чим вони харчуються. Початок об 11.00.

Крім того, до Дня святого Валентина у Харківському зоопарку проводитимуться майстер-класи, на яких організатори разом з учасниками створюватимуть валентинки, святкові магніти та інше. Участь у майстер-класах безкоштовна. Вік учасників не обмежений. Заходи проводитимуться 12 та 13 лютого з 11:30 до 13:00.

Нагадаємо, що Харківський зоопарк продовжив акцію "Безкоштовний вхід" до 1 березня 2022 року. Таким чином до початку весни всі харків'яни зможуть відвідувати зоосад абсолютно безкоштовно. При собі тільки слід мати потрібні ковід-документи.

Читайте також:

• 12 та 13 лютого 2022 року харків'ян кличуть розважатися у Центральний парк культури та відпочинку імені Горького. Там відбуватимуться цікаві святкові заходи до Дня святого Валентина. Програма розрахована як дорослих, так дітей.

• У Харківському зоопарку народився верблюд. Проте його поява на світ здивувала співробітників зоосаду. Вони пояснили, чому вони мали таку реакцію.



Джерело: https://t.me/kharkiv_zoo
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися