У Харкові з'являться нові льодові арени

У Харкові хочуть збудувати дві льодові арени

У Харкові на Полтавському Шляху, 196а та у парку Машинобудівників з'являться нові льодові арени. Про це розповіли у пресслужбі облради.

За словами директора Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської облдержадміністрації Сергія Магдисюка, арена на Полтавському Шляху коштуватиме 291 мільйон гривень та збудують її в рамках програми "Велике будівництво". Арена може з'явитися вже у першій половині 2023 року.

У парку Машинобудівників з'явиться цілий спорткомплекс вартістю 600 мільйонів гривень. Там стоятимуть тренажерні зали, фудкорти, кафе, а сама арена вмістить у насіння близько 3 тисяч глядачів. Передбачається, що цей комплекс використовуватимуть для проведення змагань з хокею, баскетболу, волейболу, шорт-треку, фігурного катання, дзюдо, боксу тощо.

Новини інфраструктури у Харкові:

 У Харкові хочуть побудувати скейт-парк та памп-трекНа виготовлення проєктно-кошторисної документації в городі планують витратити 66 млн гривень. Роботи планують завершити вже до кінця 2022 року.

 У Харкові проведуть реконструкцію "сухого" фонтану, який у 2020 році було встановлено у сквері на площі Свободи. Загалом на нього планують витратити понад три мільйони гривень.

 У Чугуєві збудують сучасний майданчик для вигулу собак. Поки що в місті немає жодного спеціального майданчика для вигулу та тренування тварин і влада нарешті відгукнулася на прохання мешканців.

 В Україні 14 лютого опублікували рейтинг усіх міст на сайті MistoUa. П'ятірка лідерів згідно з читачами будівлі виглядає наступним чином: 1 місце – Луцьк. 23 234 голоси, 2 місце – Харків. 20 346 голосів, 3 місце – Павлоград. 5 577 голосів, 4 місце - Запоріжжя. 2 632 голоси, 5 місце – Ізмаїл. 1281 голоси.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися