На Харківщині збудують сучасний майданчик для вигулу собак (ФОТО)

У місті поки немає жодного спеціального майданчика для вигулу та тренування тварин

У місті Чугуїв з'явиться майданчик для вигулу та тренувань своїх домашніх чотирилапих. Про це повідомляє видання "Слобідський край".

За інформацією джерела, Чугуївська громада надішле понад 2,6 мільйона гривень на фінансування 21 проєкту-переможця Громадського бюджету. Зазначається, що кожен мешканець Чугуївської ТО, старший за 14 років, має можливість реалізувати свої задуми для покращення життя громади.

Загалом на конкурс подали 52 заявки цього року. На наступний етап голосування за рішенням комісії пройшли 39 проєктів. Один із них – будівництво майданчика для вигулу домашніх тварин.

Автором проєкту є мешканець Чугуєва – Віталій Мартинов. Чоловік порушив проблему відсутності подібних локацій у місті на загальний огляд та наголосив: "Проблема відсутності відведених територій для вигулу вихованців, відсутність елементарних знань, як виховувати собаку, актуальні та існують впродовж довгих років".

Місце для вигулу тварин облаштують у парку імені Рєпіна, де раніше знаходився баскетбольний майданчик. Зазначається, що загалом на реалізацію проєкту буде виділено 199 450 гривень. На цю суму необхідно закупити лавки, урни, гірки, бар'єри, балансири тощо.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв читачам про те, що у Харківській області планується проведення реконструкції стадіону "Локомотив". Стадіон буде призначений для денних і вечірніх занять фізичною культурою та спортом. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі. Харків" інформувало читачів про те, що на Харківщині з'явиться новий байдарковий маршрут. На річці вже розпочалися роботи з підготовки маршруту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися