Скільки грошей заробила Харківська область за 2021 рік

Скільки грошей виготовляє Харківщина

З Харківської області за 2021 рік експортували товарів на 1801,8 млн дол. США. При цьому в регіон імпортували товарів на 2399,8 млн дол. Торгівля велася зі 166 країнами світу. Відповідні дані опублікувало Головне Управління статистики регіону.

Крім цього, за минулий рік регіон експортував послуг на 517,1 млн дол. США, а імпорт послуг склав лише 87,7 млн дол. Зовнішньоторговельні операції проводилися з партнерами теж зі 166 країн світу.

Інші новини:

 У Харкові проведуть переатестацію працівників лабораторії ветсанекспертизи на продуктових ринках. Таке рішення було прийнято після того, як у мережі почала поширюватися інформація про неналежні перевірки продуктів. Проте фахівці розповіли, як у лабораторії проводиться перевірка продуктів перед їх продажем на ринках, і запевнили, що перевіряють абсолютно кожен продукт без винятку. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

 На Харківщині на 18 лютого коронавірус виявили у 1800 мешканців. За добу від COVID-19 померло 14 людей. В області COVID-19 діагностували вже 299 117 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 6789 хворих. Одужало від коронавірусу 252 269 людей. Наразі під наглядом медиків перебуває 40 059 пацієнтів.

 На Харківщині зросла середня зарплата до 14 843 гривень. При цьому у регіоні почали підвищувати деякі тарифи. Так, у Лозовій мають намір підняти тарифи на воду і це при тому, що там підіймали ціну зовсім недавно. Підвищення середньої зарплати – одна з причин підвищення тарифів.

⬤ У Харкові жителі дуже часто витрачають свою тисячу гривень, яку їм дали після вакцинації в рамках програми "Е-підтримка", на книги. Тепер місту загрожує дефіцит паперу для друкарства. Про це розповіли багато книговидавців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися