У Харкові змінили маршрут двох автобусів

Харків'ян попереджають про зміни у роботі громадського транспорту

Відсьогодні в роботі одразу двох автобусів - №217 та №49, відбулися зміни. Про це повідомляє видання РЕДПОСТ, посилаючись на комунальне підприємство "Міськелектротранссервіс".

За інформацією джерела, з 22 лютого для муніципального автобуса №217 змінили як розклад, так і маршрут. Таким чином, відсьогодні цей автобус курсуватиме так:

- у напрямку зупинного пункту "Лозовенька": від зупинки "ст. м. "Ботанічний сад" по вулиці Отакара Яроша до зупинки "Канатна дорога", далі по вулиці 23 серпня до вулиці Клочківської, далі за старим маршрутом;

- у напрямку зупинного пункту "майдан Конституції": від зупинки "ст.м. "23 серпня" по вулиці 23 серпня до зупинки "Канатна дорога", далі по вулиці Отакара Яроша до проспекту Науки й далі за старим маршрутом.

picture

Комунальний автобус №49 курсуватиме за наступним маршрутом:

picture


picture


Читайте також:

У Харкові та Харківській області змінили вартість проїзду у приміських автобусах. Пасажири почнуть платити за проїзд більше від початку весни цього року. Докладніше про нові тарифи на проїзд читайте у нашому матеріалі.

У Харкові до кінця 2022 року буде перекрито одну з вулиць для проїзду транспорту. Харків'яни пояснили, що тимчасові незручності пов'язані з будівництвом багатоповерхового будинку. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Харківським водіям за хамство почали проколювати колеса. Один із таких інцидентів трапився з припаркованими автомобілями біля будинку на Героїв Праці, 36. Місцеві жителі не виключають, що водіям таким чином мстять через те, що вони паркують свої машини на газоні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися