Мешканка Харківської області відсвяткувала свій 100-й день народження (ФОТО)

Привітати жінку зі 100-річчям прийшли представники місцевої влади, громадськість, родичі та сусіди

У селищі Караван, що у Люботинській територіальній громаді Харківської області, свій сотий день народження відсвяткувала Симанькова Ганна Іванівна. Про це повідомляє видання "Слобідський край".

За словами джерела, привітати іменинницю з ювілеєм прийшли представники влади, сусіди, а також її рідні та близькі люди.

"Завжди збираємося всі разом на привітання – керівники товариства, представники ветеранської організації, активні жителі Люботинської ТГ. Це і момент патріотичного виховання молоді та розвиток поваги до старшого покоління", - сказав заступник Люботинського міського голови В'ячеслав Рубан.

picture

Наразі довгожителька проживає зі своїми правнуками. Якийсь час тому в її сім'ї сталося відразу кілька нещасть - смерть чоловіка, невістки, а потім онука.

Попри це Ганна Симанькова намагається наповнити кожен свій день радістю та позитивними емоціями. Жінка бере активну участь у житті своїх правнуків і всіляко їм допомагає.

Усе своє життя жінка присвятила роботі на місцевому спиртовому заводі. Вона також є учасником трудового фронту та ветераном праці. Останні 40 років Ганна Іванівна проживає в селі Караван. Всі сусіди позитивно відгукуються про довгожительку і також радо приходять привітати її з ювілеєм.

Читайте також:

• Жителька Основ'янського району Харкова наприкінці 2021 року відсвяткувала свій 100-й ювілей. Іменинницю привітали представники РДА Основ'янського району.

• В оновленій статистиці на сайті Держстату повідомили, скільки проживало людей у Харківській області станом на 1 січня 2022 року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися