Мешканка Харкова відсвяткувала свій 100-й день народження (ФОТО)

Іменинницю привітали представники РДА Основ'янського району

Жителька Основ'янського району Харкова Криворучко Любов Іллівна відзначила свій сотий ювілей. Про це повідомляється на сторінці Районної адміністрації Основ'янського району у Facebook.

За інформацією пресслужби РДА, 26 грудня у гості до іменинниці навідалися представники адміністрації Основ'янського району та привітали жінку з ювілеєм.

"Шановна Любове Іллівно! Бажаємо Вам міцного здоров'я, бадьорості духу, гарного настрою та сімейного тепла!" - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Любов Іллівна є уродженкою Мелітополя. Школу жінка закінчила у 1940 році, у період із 1942 по 1945 рік була єфрейтором у складі діючої армії 8 полку аеростатів загородження. Нагороджена орденами Вітчизняної війни II ступеня, "За мужність" III ступеня, медаллю "Захиснику Вітчизни" та ювілейними медалями.

Після закінчення війни Любов Іллівна закінчила зуболікарську школу і працювала зубним лікарем у лікарнях м. Кімри, с. Жихор, м. Харкова.

"Сьогодні ця привітна жінка допомагає рідним цінними порадами, добрим словом, радіє життєвій мудрості", - наголосили у пресслужбі.

Також на сторінці РДА Основ'янського району опублікували фото іменинниці.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що мешканка Харківської області відсвяткувала свій 105-й день народження. Жінку привітали працівники Територіального центру соціального обслуговування. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у лютому 2021 року у Харкові ветерана Другої світової війни, мешканку Індустріального району Валентину Савчук привітали зі сторічним ювілеєм. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися