У Харкові школярі йдуть на канікули

Харківські діти вирушають на канікули

У Харкові школярі з 28 лютого вирушають на канікули. Про це розповів директор Департаменту освіти Харківської міськради Ольга Деменко.

Відповідні повідомлення діти вже одержують у групах. Орієнтовно канікули мають тривати два тижні. Варто зазначити, що канікули мали розпочатися 28 березня.

Контекст:

"Укрзалізниця" тимчасово зупинила рух поїздів до Харкова. Таких заходів було вжито для безпеки громадян. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У харківському метро не ходять потяги. Усю підземку облаштували для людей як бомбосховище. За словами мера Харкова, Росія може вдарити ракетами будь-якої миті.

У Куп'янську близько 21:10 українські війська 24 лютого підірвали міст над залізничними коліями. Окрім цього українські військові підірвали Печенізьку греблю (неподалік Чугуєва).

Супермаркети Харкова переповнені людьми. Містяни масово скуповують основні харчі, води та інші необхідні товари. Черги біля деяких супермаркетів вишиковуються на вулиці.

На Харківщині триває напружена ситуація. Ігор Терехов розповів, як працюватимуть комунальники найближчими днями. Наголошується, що підземку облаштували для людей під бомбосховище. За словами мера, Росія може почати бомбардувати будь-якої миті.

"Виправдання агресії немає і ніколи не буде. Ваш Президент Путін збожеволів. Бережіть себе люди, бережіть дітей, онуків, матерів, дружин, сестер. Подумайте, де найближчі підвали та бомбосховища, якщо раптом почнуть бити містом. ЗСУ працює. Я точно знаю, просто так, без бою вони не віддадуть жодного квадратного метра", — харківський мільйонер про війну.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися