Харків'ян попросили про допомогу

У Харкові шукають водіїв для розвезення хліба

У Харкові шукають волонтерів на автомобілях, які розвозитимуть хліб супермаркетами та магазинами. Відповідне звернення опублікував мер міста Ігор Терехов у телеграм.

Зазначається, що у місті хліба вистачає, але його нема кому розвозити. Охочим допомогти потрібно звертатися до Telegram @volunteer_kharkiv.

Контекст:

Нагадаємо, до України 24 лютого вторглися війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. Величезні черги до супермаркетів та аптек зберігаються щодня. У районі Харкова з 24 по 26 лютого тривали запеклі битви. По всьому місту чутно постріли, регулярно звучить сирена.

У Харкові 27 лютого фіксували найважчі протистояння від початку вторгнення РФ. Війська противника зробили незрозумілу спробу прорватися до міста. Група російських військових на техніці, характерної для спецназу (бронеавтомобілі "Тигр" та "Тайфун-К") увійшли до Харкова і рушили до центру міста.

Українська армія оперативно відреагувала і незабаром почали з'являтися відео згорілої та покинутої російської техніки, а також військовополонених в обмундируванні, характерному для спецназівців. Дуже багато в полон потрапило саме молодих хлопців (виходячи із відео).

У районі Харкова в ніч проти 28 лютого тривали битви з військами РФ. Українські війська успішно відбивають усі наступи та знищують колони супротивника. Синєгубов зазначає, що у місті зараз перебуває багато ворожих диверсантів. Харків лишається під контролем України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися