Мер Харкова Ігор Терехов звернувся до городян (ВІДЕО)

Терехов розповів про ситуацію у Харкові станом на 3 березня

У Харкові, як і раніше, дуже напружена ситуація. Мер міста Ігор Терехов записав відеозвернення до городян та розповів про отримання гуманітарної допомоги, а також анулювання рахунків за комунальні послуги для харків'ян, які займаються приготуванням їжі для городян.

За словами градоначальника, Харків почав отримувати гуманітарну допомогу з інших областей, міста, а також інших країн. Сьогодні у всіх районах міста організована видача продуктів.

"Я вдячний нашим волонтерам, які разом із нами розвозять харчові продукти. Ми почали також отримувати медикаменти та ми організуємо пункти їхньої видачі", - зазначив Терехов.

Також мер подякував людям, які займаються приготуванням та роздачею їжі для харків'ян.

"Я ухвалив рішення. Я хочу, щоб ви знали. Усі комунальні послуги людям, які готують їжу для харків'ян, будуть анульовані. Я безмежно вдячний кожному з вас", - сказав мер Харкова.

Наприкінці своєї промови Терехов вкотре наголосив, що Харків тримається і не здається.

Читайте також:

Місто в Харківській області розгромили окупанти. Вночі снаряд потрапив до житлового будинку. В результаті загинули вісім людей, з них двоє – діти віком 5-6 років. Їхні тіла були знайдені під завалами.

У Харкові під обстрілом загинули батьки двійні, які з'явилися на світ 1 березня. Депутат Гончаренко повідомив, що вже з'явилися люди, які готові стати прийомними батьками цих малюків.

До будівлі Харківської міськради потрапила крилата ракета. Внаслідок ракетного удару було також пошкоджено будівлю Дворця праці та житлові багатоповерхові будинки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися