На Харківщині продовжують порушувати правила карантину

Поліцейські продовжують складати адмінпротоколи за порушення карантину

В Харківській області правоохоронці склали 135 адміністративних протоколів за порушення правил дотримання карантину. Про це  "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

В поліції розповіли, що випадки порушень зафіксували у всіх районах Харкова та області. В основному це порушення стосовно роботи закладів харчування, перукарень, ательє з ремонту одягу.

Щодо порушень, пов’язаних з транспортом, станом на ранок, 24 березня, до поліції не надходило жодного повідомлення. У понеділок, 23 березня, надійшло чотири.

Нагадаємо, за порушення правил карантину передбачено штраф. Для громадян - від 17 до 34 тисяч гривень, для посадових осіб - від 34 до 170 тисяч гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові поліція виписує адмінпротоколи порушникам карантину. Станом на 21 березня, було складено 32 протоколи. Зокрема, не зачинилися і продовжували працювати кілька закладів громадського харчування в різних районах міста, магазин з продажу меблів, ремонт одягу та взуття, автомийка і більше 15 магазинів непродовольчих товарів.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові поліція рахує пасажирів в наземному громадському транспорті, а весь особовий склад підрозділів поліції перевели на посилений варіант службової діяльності.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися