Пункти видачі гуманітарної допомоги у Харкові змінилися: де її отримати

Пункти видачі гуманітарки розташовані у відділеннях "Укрпошти" та "Нової пошти"

У Харкові щодня продовжуються роздавати городянам гуманітарну допомогу. Харків'ян просять звернути увагу на те, що адреси пунктів видачі дещо змінилися. Про це повідомляє Харківська обласна військова адміністрація.

Гуманітарну допомогу доставляють до відділень "Укрпошти" та "Нової пошти", де потім городяни можуть її отримати абсолютно безкоштовно. Мешканців Харкова просять не створювати чергу біля пунктів видачі, бо це небезпечно.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 26 квітня. У пунктах видачі на "Новій пошті" гуманітарну допомогу можна отримати з 9.00 до 13.00, а в пунктах видачі на "Укрпошті" - до 15.00.

Адреси пунктів видачі у відділеннях "Укрпошти":

picture

Адреси пунктів видачі у відділеннях "Нової пошти":

picture

Раніше у ХОВА повідомляли, що громади Харківщини отримали ще понад 24 тисячі продуктових наборів. З обласного логістичного центру передали близько 82 тонн харчових продуктів для громад регіону та на пункти видачі гуманітарної допомоги.

Читайте також:

В окупованому Вовчанську фіксують складну гуманітарну ситуацію. Люди повідомляють, що місто мешкає без води, інтернету, харчових продуктів. При цьому Вовчанськ зазнає постійних обстрілів з боку окупантів.

Під Харковом ЗСУ збили російський винищувач-бомбардувальник. У Мережі опублікували відео події. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

На війні померли двоє захисників з Харківської області. Обидва герої були уродженцями Близнюківської громади.

Росія надіслала шпигунку до Харківської області. Дівчина передавала ворогові важливу інформацію: координати підрозділів та техніки ЗСУ, а також Нацгвардії України та місця розташування медичних та освітніх закладів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися