Харків лідирує у рейтингу найкращих міст України

Харків'яни активно підтримують своє місто у голосуванні

4 травня розпочалася 70-та доба повномасштабної війни, яку РФ розв'язала проти України. Незважаючи на ракети, які прилітають від російських окупантів, українські міста, як і раніше, залишаються прекрасними. У рейтингу найкращих міст нашої країни на першому місці опинився Харків.

Так, на сайті MistoUa протягом усього року триває голосування за найкраще місто України, де мешканці країни можуть голосувати за своє чи просто улюблене місто в нашій країні. Наприкінці року підбиваються підсумки.

На сьогоднішній день на першому місці у рейтингу знаходиться Харків. Свої голоси українці за нього віддали 34 424 рази. Нагадаємо, за три дні до початку війни Харків посідав другу позицію у рейтингу з кількістю голосів у 22 652.

Зараз першу п'ятірку у рейтингу займають такі міста:

1 місце – Харків (34 424 голоси);

2 місце – Луцьк (30 460 голосів);

3 місце – Павлоград (6 867 голосів);

4 місце – Запоріжжя (4 447 голосів);

5 місце – Ізмаїл (4 339 голосів).

picture

picture

Читайте також:

 У Генштабі ЗСУ повідомили, що в Ізюмському районі Харківської області російські окупанти продовжують наступальні дії. Подробиці у нашому матеріалі.

 Радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко пояснив, чому російський диктатор Володимир Путін намагається знищити Харків.

 У Міністерстві оборони Великобританії озвучили цілі російських окупантів на Ізюмському напрямку.

• Мер Харкова Ігор Терехов звертається до городян з проханням залишатися в укриттях, навіть коли в місті немає сигналу тривоги, оскільки виходити на вулиці небезпечно через постійну загрозу ракетного обстрілу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися